montana

Montana is een kastsysteem opgebouwd uit modules van 69,6 x 69,6 cm of kleinere gelijke delen daarvan, met dieptematen van 20 cm, 30 cm, 38 cm en 46,8 cm.De modules kunnen uitgevoerd worden in 3 fineerkleuren, 3 speciale textuurlagen en 42 gespoten kleuren.

De website van Montana heeft heel veel voorbeelden en weer het bekende  tekenprogramma waar u alvast de basis mogelijkheden kunt visualiseren.Het idee kunt u naar ons mailen zodat wij er een totaal plaatje van kunnen maken bij u thuis of bij ons in de winkel . ( waar wij veel verschillende onderdelen van de montana hebben om u een beter beeld te kunnen geven van de mogelijkheden en uitvoeringen.

media

Montana heeft voor uw tv sublieme oplossingen waarmee alle draden en apparatuur volledig weggewerkt kunnen worden; perfectie op hoog niveau. Nieuw zijn de schitterende boxen en de Montana Sound Unit met subliem geluid en volledig bij de tijd met internet-aansluiting, telefoonbediening, upstreamen etc. 

Montana Zakelijk heeft een 4mm dikkere plaat waardoor deze een groter gewicht aankan. De maten zijn aangepast aan kantoor wensen. Met montana kunnen we een complete werkplek inrichten. Electrisch in hoogte verstelbare tafels/desk, vaste of verrijdbare kasten, buro stoel.

In Denemarken zijn de electrische buro's niet meer weg te denken, de voordelen van een zittende en staande werkplek in één zijn duidelijk: beweging in plaats van vast zitten in de arbo buro stoel.

nieuw

Nieuw van montana: de badkamerkasten en wasbakken. Super in eenvoud en gecombineerd met de kranen van Vola is het deens design ten voeten uit. 
Greeploze deuren en laden behoren natuurlijk tot de mogelijkeheid, maar de knopjes kunnen ook in de 42 kleuren gespoten worden. Montana voert ook een gardarobe- en slaapkamerlijn die net zoals de “kantoor” serie dikker is uitgevoerd vanwege de dieptemaat van 60 cm en bredere planken. 

foto serie montage montana kast