cdww_homeslider1

Fritz Hansen

Fritz Hansen heeft een speciale plek gekregen binnen ons bedrijf tijdens de 55 jaar dat wij dit merk voeren. In ons derde pand is de benedenverdieping ingericht met bijna de gehele collectie van Fritz Hansen. Vormgeving en kwaliteit stralen ervan af. De Alphabet Sofa en de EGG chair ontbreken natuurlijk niet.  Maar ook de allernieuwste kleurenserie van de wereld beroemde Vlinderstoel (3107 serie voor de kenners) ontbreekt niet en zijn in verscheidene uitvoeringen in de winkel aanwezig.

Uiteraard zijn de Oxford, Ice, Nap, Analog tafel, PK61, PK22 in diverse uitvoeringen, de Swan, Ant, lily, Little Friend, Grand Prix en de Piet Hein tafels, in verschillende uitvoeringen waaronder de uitschuifbare, te bewonderen in onze winkel.

Nieuw zijn de Oksen, de Lune sofa, de vernieuwde Oxford en de Fri.

FritHansen_slider1_foto1
FritHansen_slider1_foto2
FritHansen_slider1_foto3
FritHansen_slider1_foto4
FritHansen_slider1_foto5
FritHansen_slider1_foto6
FritHansen_slider1_foto7
FritHansen_slider1_foto8
previous arrow
next arrow

Poul Kjaerholm

De Poul Kjaerholm collectie kunt u exclusief op vier plaatsen in Nederland kopen. U vindt bij ons een uitgebreide presentatie van deze schitterende meubelserie. De PK61 en PK22 zijn 60 jaar geleden ontworpen en nog steeds in productie. Vanwege dit 60 jarig bestaan is de PK22 en de PK61 in een speciale uitvoering gemaakt. De PK 22 is uitgevoerd in een schitterende kleur royal suede met een anthracite grijze stalen frame. De PK61 is in dezelfde staal uitgevoerd en heeft een schitterend Petra Marmerblad.

Beide staan natuurlijk bij ons in het voetlicht.

PoulKjaerholm_slider1_foto1
PoulKjaerholm_slider1_foto2
PoulKjaerholm_slider1_foto3
PoulKjaerholm_slider1_foto4
PoulKjaerholm_slider1_foto5
previous arrow
next arrow
×

Welkom,

klik op de link beneden of zend ons een mail via :   info@coosdewitwonen.nl

× Hoe kan ik je helpen?