cdww_homeslider1

Fritz Hansen

Fritz Hansen heeft een speciale plek gekregen binnen ons bedrijf tijdens de 55 jaar dat wij dit merk voeren. In ons derde pand is de benedenverdieping ingericht met bijna de gehele collectie van Fritz Hansen. Vormgeving en kwaliteit stralen ervan af. De Alphabet Sofa en de Egg chair ontbreken natuurlijk niet.  Maar ook de allernieuwste kleurenserie van de wereldberoemde vlinderstoel (3107 serie voor de kenners) ontbreekt niet en is in verscheidene uitvoeringen in de winkel aanwezig.

Uiteraard hebben we de stoelen Ant, Grant Prix, Lily en Nap staan, naast de Swan, Oxford, Ro en Fri . De Ellips tafels van Piet Hein in verschillende uitvoeringen, waaronder de uitschuifbare, de Analog tafel en de Essay tafel zijn te bewonderen. Ook de ontwerpen van Poul Kjaerholm kunt u zien; denk aan de PK22 in diverse uitvoeringen, de PK20 en de PK61.

Nieuw zijn de PK0 A en de PK4.

FritHansen_slider1_foto1
FritHansen_slider1_foto2
FritHansen_slider1_foto3
FritHansen_slider1_foto4
FritHansen_slider1_foto5
FritHansen_slider1_foto6
FritHansen_slider1_foto7
FritHansen_slider1_foto8
previous arrow
next arrow

Poul Kjaerholm

U vindt bij ons een uitgebreide presentatie van de schitterende meubelserie van Poul Kjaerholm. De PK61 en PK22 zijn ontworpen in 1956 en nog steeds in productie. Beide staan natuurlijk bij ons in het voetlicht.

PoulKjaerholm_slider1_foto1
PoulKjaerholm_slider1_foto2
PoulKjaerholm_slider1_foto3
PoulKjaerholm_slider1_foto4
PoulKjaerholm_slider1_foto5
previous arrow
next arrow
×

Welkom,

klik op de link beneden of zend ons een mail via :   info@coosdewitwonen.nl

× Hoe kan ik je helpen?