montana by coos de wit wonen

Montana

Montana is een kastsysteem opgebouwd uit modules van 69,6 x 69,6 cm of kleinere gelijke delen daarvan, met dieptematen van 20 cm, 30 cm, 38 cm en 46,8 cm. De modules kunnen uitgevoerd worden in 40 gespoten kleuren, verdeeld in 3 verschillende textuurlagen en in 2 fineer mogelijkheden.

De website van Montana heeft heel veel voorbeelden en weer het bekende  tekenprogramma waar u alvast de basis mogelijkheden kunt visualiseren. Het idee kunt u naar ons mailen zodat wij er een totaalplaatje van kunnen maken bij u thuis of bij ons in de winkel .  Daar hebben wij veel verschillende onderdelen van montana om u een beter beeld te kunnen geven van de mogelijkheden en uitvoeringen.

Montana heeft ook een erg mooi Hi-low werktafel in verschillende uitvoeringen en maten. Dit is natuurlijk samen met een ladeblok op wielen een uitgelezen mogelijkheid voor een thuis werkplek. Zittend werken maar met hetzelfde gemak staand.

Beter kunnen we thuiswerken niet voor u maken.

Montana_slider1_foto2
Montana_slider1_foto3
Montana_slider1_foto5
Montana_slider1_foto6
Montana_slider1_foto7
Montana_slider1_foto8
DSCN7118.jpeg
DSCN7125.jpeg
Montana_Showroom_2019_BC_Workspace_H01
Montana_Showroom_2019_GB_Bedroom_H01
Montana_Showroom_2019_GB_Bedroom_H02
Montana_Showroom_2019_NG_Livingroom_H01
Montana_Showroom_2019_BC_Office_H01 (1)
Montana_PantonWire_2019_Black_BlackMarble_Detail_H
Montana_PantonWire_2019_Chrome_Kitchen_W
montana1
montana 2
previous arrow
next arrow
De Montana wardrobe lijn is een zwaardere uitvoering met specifieke maten geschikt voor kleding. Elke unit kan weer worden opgehangen of geplaatst op plinten. Lage kasten kunnen ook op wielen. Indeling is naar wens compleet met roedes, lade-indeling etc.
Montana Badkamer, onbekend en onbemind maar eenvoud ten top. Met schitterende wasbakken gemaakt van mat wit composiet rector®
Wist u dat wij advies bij u thuis geven, alle kleurstalen in A5 formaat meenemen en plaatsing inbegrepen is bij onze prijzen?
×

Welkom,

klik op de link beneden of zend ons een mail via :   info@coosdewitwonen.nl

×